Dagens låt :)


Söndag.

Hejsan bloggen :)
Har ni haft en bra dag tills nu? :) Det har jag, mamma väckte mig runt halv 10, jag skulle egentligen åka iväg och träna fys i Fagersta men jag kände att jag inte orka så jag och mamma tog en promenad till farmor i stället, för hon hade gjort en OS mössa till mig:D så vi hämtade den.
Har nyss kommit ut duschen och nu sitter jag och kollar på hockey som jag tror är bronsmatch mellan finland och slovakien :) 0-0 fortfarande.
Ska snart in till fagersta och handla med mamma:)

I kväll blir nog film igen och äppelpaj :D Är riktigt sugen på godis men jag ska stå emot denna vecka :D HAHAHHAHHA


The ugly truth of me. :)
Där har ni iaf min nya OS mössa :D:D

Mys kväll med familjen!


I kväll blire mys med familjen, vi har hyrt beck sen ska vi käka äppelpaj! :)

SPORTLOV: D:D

Nu är jag hemma i Dalarna. Har fått sportlov:) Mycket skönt måste jag säga! :D
Har inte så mkt planerat i veckan, ska åka snowboard och sova, lite läxor måste jag göra också! :( har historia och matte prov efter sportlove :/ Palla skolan!

I dag ska jag iaf bara vara hemma, ska väll in till Fagersta och hyra film och så tänkte jag sola i solarium :) Mycket lugn dag och kväll blire för min del!

Riktigt sugen på godis :D hahhaha




In hagfors nu!

japp nu är man tillbaka i hagfors:) känns sisådär, ville stanna hemma hela veckan men man måste gå i skolan sen har vi två matcher i veckan som jag ska stå så jag var tvungen!:) Hoppas bara på vinst! :D

Dagen har bestått av fysträning, åka till hagfors och sen se en utklassningsmatch mellan Hagfors vs Norrby! :D 17-3 tror jag det blev till hagfors:D

Nu orkar jag inte skriva mer : P

PUSSSSS

Dalarna.

Ja det blev en oplanerad tripp hem i helgen :) Mycket skönt om jag får säga! Ska snart gå och göra mig iordning för att åka på kalas till min farfar som fyller år! :)
Sen blir det till FAlun och kolla superligan, Falun- Täby! Hoppas på vinst till Falun.

Det blev vinst med 6-3 i gpr mot Munkfors, så nu har Hagfors tagit över norra värmland helt och hållet!!  :D
DEt gillas mkt mkt mkt ..:D



Miss u <3

Du!

Undra vad du hade som jag fastnade för? Jag vet inte varför men det går inte att sluta tänka på dig, jävla skit. Du tänket ingenting på det vet jag och varför ska jag då slösa energi på dig? Det går inte att glömma dig :/:/

Dagens låt :)


00.54

hejsan bloggen :)
Två inlägg på en dag det är inte illa! :)
Hoppas att ni har det bra där ute i världen, tror jag har typ 2 läsar eller nå men men jag hoppas iallafall att ni har det bra =)
Jag har det ganska bra själv här i Hagfors, dagarna rullar på och det går ganska fort. Bästa Emma har brutit foten så hon har gisp och ska ha det i 3 veckor till , inge innebandy för hennes del! :/ Synd tycker jag. Nu när det närmar sig kval och hon hade fått en A-lagsmatch för det va en som sluta och jag tror hon skulle ha fått den :D
Men snart är hon tillbaka och då kör vi:D

Sitter och lyssnar på a lonely september, faktiskt ganska bra låt, får mig att tänka på en spec person vet inte varför just han men men , idiot men på något sätt fastnade du : / Skit säger jag bara !

I morgon är det derby match i Munkfors mot Munkfors, vi är redan klara för kval till ettan men vi ska inte förlora, Hagfors IF är obesgerade i dv2 i två år nu:D Ganska coolt om jag får säga. jag ska inte stå i morgon, :( Lite synd har varit sjuk förra veckan så då stod jag inte men den här veckan har kännts bra men ändå får jag inte stå, men jag ska spela två matcher i veckan mån och ons så det är ganska därför :D Man vet aldrig :)

I morgon kommer mami också, det blir myyysss:D:D I miss her :) <3

Nej nu ska jag sova. puss <3


Ganska nytagen bild på mig :) BJUDER JAG PÅ !!

jag älskar er ! <3


RSS 2.0